Klusbedrijf en montagebedrijf Wierden

Vanuit Wierden is Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf werkzaam voor particulieren in een straal van zo’n 20 km rondom Wierden. Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten aan klanten in Wierden en omgeving, hierbij kunnen wij vrijwel alle diensten in eigen beheer uitvoeren, door dit totaalpakket heeft u als klant te maken met korte lijnen, wat een heldere communicatie tot gevolg heeft en doordat wij vrijwel geen zaken hoeven uit te besteden profiteert u als klant van een gunstige prijs voor kwaliteitswerkzaamheden.

Alvorens met een klus aan te vangen worden de wensen en behoeften van de unieke klant in kaart gebracht, hierop baseren wij een vrijblijvende en duidelijke offerte en stellen een op maat gemaakt plan van aanpak op. Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf in Wierden verzorgt allerlei werkzaamheden aan nieuwbouwwoningen, renoveert bestaande woningen en verzorgt onderhoud aan panden in de regio Wierden. Daarbij kunnen wij op- en aanbouwen plaatsen aan panden in de omgeving van Wierden.

Nieuwbouw en Renovatie in Wierden

Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf verzorgt incidentele opdrachten, maar heeft ook voldoende capaciteit en vakkennis om de wat grotere en complexe klussen uit te voeren. Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer of toilet en wilt u deze grondig laten renoveren door een vakman? Of wilt u in uw nieuwbouwwoning een badkamer of toilet laten inrichten? Dan is Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf in Wierden voor u de aangewezen partij. Wij verzorgen het totale plaatje, wij plaatsen het sanitair, leggen of verleggen de leidingen, brengen de elektriciteitsvoorzieningen aan en betegelen desgewenst de badkamer of het toilet.

Uw wensen zijn leidinggevend, wij blijven nauw betrokken bij het project om tijdig te kunnen inspringen op veranderingen in de wensen van de klant en zijn pas tevreden als u dat bent.

Metselwerk en bestrating in Wierden

Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen, hetzij conventionele dan wel kunststof kozijnen, deze worden deskundig geplaatst en afgewerkt door ons. Daarnaast kunnen wij metselwerkzaamheden voor u uitvoeren en verzorgen wij alle bestratingen, van tuinpad of terras tot compleet parkeerterrein. Tot onze werkzaamheden behoren verder stukadoorswerk en binnenschilderwerk en buitenschilderwerk, het plaatsen van aanbouwen en opbouwen aan de woning en alle dakwerken.

Onze werkwijze is altijd creatief, vlot en netjes, wij streven ernaar om u als gewaardeerde klant zo min mogelijk overlast te laten ervaren van onze bezigheden. Aan het eind van een werkdag laten wij de ruimte keurig opgeruimd achter. Service voeren wij hoog in het vaandel, mocht u toch aanvullende wensen hebben dan verzorgen wij een prima nazorg. Bij Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf in Wierden is de klant nog echt koning.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wij maken graag vrijblijvend een offerte op.