Klusbedrijf en montagebedrijf Raalte

Raalte behoort tot het werkgebied van Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf en strekt zich uit tot ongeveer 20 km rondom Raalte. Wij bieden een totaalpakket aan diensten aan particulieren. Alle werkzaamheden worden door onszelf uitgevoerd, waardoor wij vrijwel niets uit handen hoeven te geven aan derden en daardoor een gunstige prijs kunnen berekenen aan onze klanten. Ook heeft u niet te maken met allerlei verschillende partijen, waardoor een duidelijke communicatie mogelijk is en een snelle voortgang van een project.

Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf levert altijd maatwerk, wij luisteren goed naar de wensen van de klant en houden rekening met de beschikbare financiƫn en vatten de werkzaamheden samen in een vrijblijvende en duidelijke offerte. U kunt ons inzetten ingeval van nieuwbouw, het renoveren van bestaande panden, het onderhoud van panden en het aanbrengen van uitbouwen, opbouwen en aanbouwen aan woningen in Raalte en omgeving.

Kleine voorkomende werkzaamheden worden door ons met evenveel enthousiasme aangepakt als grotere projecten. Projecten worden van A tot Z begeleid en geen klus is ons te gek. Voor het plaatsen van een nieuwe badkamer of toilet in uw nieuwbouwwoning kunt u een beroep op ons doen, maar ook voor complete renoveringen van bestaande badkamers of toiletten zijn wij inzetbaar. Hierbij verzorgen wij het plaatsen van het sanitair, het leggen van leidingen, het betegelen en het aanleggen van de elektravoorzieningen.

Klusbedrijf Raalte

Inbegrepen in het dienstenaanbod van Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf Raalte zij stucwerken en schilderwerken en kunnen wij alle vormen van aanbouwen en uitbouwen aan een woning verzorgen, ook het plaatsen van dakkapellen en dakramen en algemene dakwerken kunnen wij vakkundig realiseren.

Service en nazorg staan bij ons hoog aangeschreven, mocht iets niet geheel naar uw wens zijn, dan keren wij gewoon terug om een passende oplossing voor het probleem te verzorgen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden bij nieuwbouw en verbouw en alle andere door ons uitgevoerde werkzaamheden, neemt u hiervoor contact met ons op, wij zijn u graag van dienst in de regio rond Raalte.

Metselwerk en bestrating in Raalte

In onze werkzaamheden is Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf zeer flexibel, ingeval van veranderende wensen tijdens de voortgang van een project signaleren wij die tijdig en passen direct ons plan van aanpak hierop aan. De klus is voor ons pas geklaard als u volledig tevreden bent.

Ook plaatsen wij conventionele en kunststof kozijnen op professionele wijze en zorgen voor een volledige afwerking.

Tot ons dienstenpakket behoren ook alle metselwerken en verder verzorgen wij (sier)bestratingen, de grootte hiervan maakt niet uit, ook voor grotere projecten als het bestraten van parkeerterreinen beschikken wij over de juiste capaciteit en de modernste gereedschappen om dit in korte tijd voor u te realiseren.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wij maken graag vrijblijvend een offerte op.