Klusbedrijf en montagebedrijf Nijverdal

Tot het werkgebied van Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf behoort Nijverdal. Hier worden voor particulieren vele uiteenlopende klussen gedaan. Doordat wij een project van A tot Z in eigen beheer kunnen uitvoeren heeft u maar te maken voor al uw klussen en montagewerkzaamheden met één aanspreekpunt. Hierdoor wordt een snelle voortgang van een project bereikt en een transparante communicatie.

Voordat wij met een klus beginnen inventariseren wij de wensen van de klant en geven u adviezen hoe deze het best aangepakt kan worden. In onze offertes zijn wij altijd duidelijk, zonder haken en ogen. Tot ons dienstenpakket behoren werkzaamheden in de nieuwbouw, maar ook kunnen wij bestaande woningen renoveren, Ook kunt u ons inschakelen voor allerlei aanbouwen, opbouwen en uitbouwen aan uw woning in Nijverdal en omgeving.

Klusbedrijf Nijverdal

Geen klus is ons te gek. U kunt ons inschakelen voor kleine klussen, maar ook grote projecten zijn voor ons geen probleem. Wij kunnen een woning van fundering tot daknok voor u opbouwen. Ook voor het plaatsen van een complete badkamer of toilet of een grondige renovatie hiervan, beschikken wij over de vakkennis en de juiste gereedschappen. Hierbij verzorgen wij ook alle bijkomende zaken, als de plaatsing van sanitair, de betegeling en verzorgen de aanleg van de elektriciteit.

Ook voor al uw metselwerken, stucwerken, schilderwerken en de aanleg van (sier)bestratingen en alle dakwerken zijn wij voor u de aangewezen partij.

Bij nieuwbouw en verbouw plaatsen wij kozijnen, afhankelijk van uw wensen kunnen dit conventionele kozijnen zijn, maar ook plaatsen wij kunststof kozijnen en brengen het kitwerk aan.

Metselwerk en bestrating in Nijverdal

Wij hebben een ruime ervaring, waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak van uw project. Daarbij maken wij gebruik van de beste materialen en gereedschappen voor een optimaal eindresultaat. Als wij werkzaamheden binnenshuis uitvoeren, doen wij er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Wij laten de woning altijd opgeruimd achter. Tevreden klanten zijn onze beste reclame, om dat te bereiken bieden wij een prima serviceverlening en een goede nazorg. Heeft u nog aanvullende wensen, dan is dat geen probleem. Wij keren gewoon terug om de aanpassingen uit te voeren.

Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf is een gevestigde naam geworden in de regio Nijverdal. Graag willen wij u kennis laten maken met ons brede dienstenpakket. Wilt u graag weten wat wij voor uw specifieke klus of project kunnen betekenen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wij maken graag vrijblijvend een offerte op.