Klusbedrijf en montagebedrijf Hellendoorn

Vanuit Hellendoorn verricht Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf een groot scala aan werkzaamheden voor particulieren in een radius van zo’n 20 km rondom Hellendoorn. Doordat wij een totaalpakket aan diensten bieden aan onze klanten in Hellendoorn en omgeving en vrijwel alles in eigen beheer kunnen uitvoeren heeft u altijd maar te maken met één aanspreekpunt, wat een transparante communicatie ten goede komt, daarbij hoeven wij weinig werkzaamheden uit te besteden waardoor wij een gunstige prijsstelling kunnen aanbieden.

Bij alle werkzaamheden maakt Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf een goede inventarisatie van de wensen en behoeften van de klant en het beschikbare budget en baseert daarop een gedegen plan van aanpak, waarbij wij altijd maatwerk bieden. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties van bestaande woningen, onderhoud aan panden of het plaatsen van opbouwen en aanbouwen in Hellendoorn en omstreken, wij bieden een oplossing van A tot Z.

Klusbedrijf Hellendoorn

Een incidentele klus kan door ons op professionele wijze worden verzorgd, maar ook hebben wij voldoende capaciteit voor grotere projecten. Wij maken wel eens de grap dat wij een huis van de fundering tot de daknok kunnen opbouwen, maar als wij er dieper over nadenken is die gedachte zo gek nog niet. Wilt u een nieuwe badkamer of toilet geplaatst hebben in een nieuwbouwwoning of wilt u in een bestaande woningen deze vertrekken renoveren? Wij verzorgen het compleet voor u, inclusief alle bijkomende werkzaamheden op het gebied van elektra, sanitair, het aanleggen en/of verleggen van leidingen, de betegeling en alles wat er nog meer bij komt kijken.

Wij volgen hierin uw wensen en blijven het project begeleiden, zodat wij tijdig kunnen inspringen op veranderende inzichten van de klant. Ook voor het plaatsen van conventionele en kunststof kozijnen kunt u Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf inschakelen, deze worden vakkundig geplaatst en afgewerkt.

Metselwerk en bestrating in Hellendoorn

Alle soorten metselwerk worden door ons verzorgd en wij leggen alle bestratingen, of het nu gaat om een oprit of een compleet parkeerterrein, alles is mogelijk en bespreekbaar bij Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf. Heeft u een stukadoor of een schilder nodig voor uw pand in Hellendoorn en omgeving of wilt u een aanbouw of opbouw laten plaatsen, wij zijn de aangewezen partij voor u. Ook voor alle dakwerken kunt u ons inschakelen.

Wij werken netjes en voortvarend, zodat u zo min mogelijk overlast zult ervaren van onze werkzaamheden. Serviceverlening voeren wij hoog in het vaandel, een klus is pas geklaard als u volledig tevreden bent, een goede nazorg is voor ons heel belangrijk. Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wij maken graag vrijblijvend een offerte op.