Klusbedrijf en montagebedrijf Enter

In een radius van ongeveer 20 kilometer rond Enter verricht Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf een breed scala aan diensten voor particulieren. Wij bieden onze klanten in Enter en omgeving een totaalpakket aan dienstverlening, wat u als klant vele voordelen biedt. Ten eerste kunnen wij alle klus en montage werkzaamheden in eigen beheer verrichten, zodat wij niets hoeven uit te besteden, dit resulteert in een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een duidelijke communicatie, omdat u met slechts één partij hoeft te praten.

Alvorens een project aan te vangen, zetten wij de wensen van de klant op een rijtje en adviseren u over mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden om zo een goed beeld te vormen van het plan van aanpak. Onze offertes zijn helder en vrijblijvend. Wij realiseren nieuwbouwprojecten, maar kunnen u ook van dienst zijn bij renovaties van bestaande woningen. Ook plaatst Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf aanbouwen en uitbouwen en opbouwen aan woningen in Enter en omgeving.

Klusbedrijf Enter

U kunt ons inschakelen voor kleinere werkzaamheden, maar ook beschikken wij over de capaciteit om grotere projecten uit te voeren. In theorie kunnen wij een woning van fundering tot schoorsteen voor u bouwen. Als u een nieuwe badkamer of toilet in uw nieuwbouwwoning gerealiseerd wilt hebben of een bestaande badkamer of toilet wilt laten vernieuwen, dan verzorgen wij dat vakkundig voor u. Ook voor de bijkomende werkzaamheden kunt u op ons rekenen, wij plaatsen het sanitair, verzorgen alle leidingen, betegelen de vertrekken en leggen de elektriciteitsvoorzieningen aan.

Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf heeft zich tevens gespecialiseerd in alle metselwerken, stukadoorswerkzaamheden, schilderwerken en het aanleggen van bestratingen. Ook plaatsen wij alle soorten opbouwen, aanbouwen en uitbouwen aan en op woningen en verzorgen alle vormen van dakwerk voor onze klanten in de regio rond Enter.

Metselwerk en bestrating in Enter

Ingeval van nieuwbouwprojecten of verbouwingen beschikken wij over de vakkennis en de juiste gereedschappen om of traditionele of kunststof kozijnen te plaatsen en netjes af te werken, ook het kitwerk wordt door ons verzorgd om zo een goede duurzaamheid van het geheel te bereiken.

Onze werkwijze is voortvarend en professioneel, bij werkzaamheden binnenshuis doen wij er alles aan om de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken, aan het einde van een werkdag wordt de woning netjes en opgeruimd achtergelaten. Tevreden klanten zijn de kroon op ons werk, daarom streven wij altijd naar een goede serviceverlening en mocht iets niet zo lopen zoals het zou moeten dan bieden wij een uitstekende nazorg om het probleem te inventariseren en alsnog te verhelpen tot u volledig tevreden bent over onze dienstverlening.

Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf heeft een vaste klantenkring opgebouwd in Enter en omgeving, bent u benieuwd naar onze diensten dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen per telefoon of per e-mail, zodat u zelf kunt ervaren wat wij voor u kunnen betekenen. Wij begroeten u graag als klant.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wij maken graag vrijblijvend een offerte op.