Elektra

Een leven zonder elektra kunnen we ons niet voorstellen. We gebruiken elektra dagelijks voor verlichting, computers, opladers, televisie, in de keuken, badkamer, eigenlijk altijd en overal. Het is dan ook aan te raden uw elektra praktisch en gebruiksvriendelijk te installeren. Zwiers Klus & Montage helpt u hier graag bij!

Praktische elektra installatie

Als u Zwiers Klus & Montage inschakelt voor de aanleg of uitbreiding van elektra-installaties, worden voorafgaand aan de klus eerst uw wensen besproken. We vernemen graag wat u wilt en kijken naar wat er mogelijk is in uw woning of pand.

Naast installatie van elektra kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud. Het kan nu eenmaal gebeuren dat bepaalde onderdelen niet meer goed werken of losraken. Vooral dat laatste is niet bevorderlijk voor uw veiligheid. Zwiers Klus & Montage zorgt ervoor dat alles het weer doet en netjes wordt weggewerkt.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van elektra? U kunt altijd contact opnemen met ons kantoor of een vrijblijvende offerte aanvragen.

elektra.jpg

Neem direct contact op

Stuur ons vrijblijvend een offerte aanvraag.