Specialismen van Zwiers Klus & Montage

Zwiers biedt een totaaldienst voor al uw nieuwbouw, aanbouw, renovatie en onderhoudsprojecten. Als allround klusser kunnen we u bedienen vanaf de aankoop tot de afwerking van uw project en benodigde materialen. Voor elke situatie hebben we meerdere passende oplossingen die aan u worden voorlgelegd. Samen kijken we welke aanpak voor uw project het beste past. Of het nou gaat om een kleine klus of een groot project, Zwiers is u graag van dienst.

Zo kunt u ons in schakelen voor:
  • aanbouw en verbouw
  • installatie
  • renovatie
  • bestrating
  • metselwerk
  • schilderwerk
  • stukdadoorswerk

Kwalitetieve en duurzame materialen

Zwiers werkt alleen met hoogwaardige materialen, maar wel tegen een aantrekkelijke prijs. Zo bent u verzekerd van duurzaam resultaat waar u geen omkijken naar heeft.

Meer weten? Neem gerust contact op voor informatie en/of een vrijblijvende offerte.
Stucwerkzaamheden

Aanbouw en verbouw

Plannen om te gaan verbouwen? Wellicht wilt u een nieuwe keuken, een carport, slaapkamers samenvoegen tot 1 of een tuinhuis laten bouwen. Wat uw verbouw- of aanbouwwens ook is, Zwiers Klus & Montage helpt u graag verder.

Bestrating en tegelwerken

Voor professionele bestrating gaat u naar Zwiers Klus & Montage. Als ervaren klusbedrijf kunnen we een prachtige nieuwe oprit, een lekker groot terras in de tuin of zelfs een compleet parkeerterrein voor uw bedrijfspand leggen.

Installatiewerk op maat

Omdat de installatie bepalend is voor de werking van ieder apparaat, raden wij u aan installatiewerk te laten doen door professionals. Zwiers Klus & Montage is als allround klusbedrijf onder andere gespecialiseerd in installatiewerk.

Stukadoorswerk

Een renovatie of bouwproject wordt altijd afgerond met stukadoorswerk. Als allround klusbedrijf weten we hoe belangrijk deze afwerking is.

Metselwerk

Bent u op zoek naar een specialist in metselwerk? De ervaren metselaars van Zwiers Klus & Montage zijn u graag tot dienst!

Schilderwerk

Moet er in of om het huis iets geschilderd worden, maar laat u het liever door een professional doen? Zwiers Klus & Montage is gespecialiseerd in schilderwerk en heeft zowel woningen als bedrijfspanden voorzien van een verfbeurt.

Elektra

Een leven zonder elektra kunnen we ons niet voorstellen. We gebruiken elektra dagelijks voor verlichting, computers, opladers, televisie, in de keuken, badkamer, eigenlijk altijd en overal.

Plaatsen van keuken

Heeft u een keuken gekocht die niet wordt gemonteerd door de desbetreffende keukenzaak? Zoals de naam al aangeeft is Zwiers Klus & Montage ook in te schakelen voor montage.